Znajdź Wymarzoną Pracę i ZARABIAJ

Praca dla Kucharza/Kucharki i Szefa kuchni - praca w restauracji w Holandii

Data publikacji 12-09-2025
Miejsce Pracy Sluis, Holandia
Wynagrodzenie do negocjacji
Stanowisko Kucharz / Kucharka
Rodzaj Pracy Praca tymczasowa
Rodzaj Umowy Umowa o pracę
Wymiar Pracy Pełny etat
Znajomość Języka Angielski
Zakwaterowanie Tak
Doświadczenie Wymagane

Dla naszego Klienta, renomowanej restauracji w Holandii, poszukujemy Kandydatów/Kandydatek na stanowiska:


• Szef/Szefowa kuchni
• Kucharz/Kucharka

Szukasz czegoś nowego? W twojej pracy kończy się sezon? Chciałabyś/chciałbyś zmienić otoczenie?
Ta oferta jest stworzona dla Ciebie!
Oferujemy stabilne zatrudnienie na podstawie holenderskiej umowy o pracę oraz atrakcyjne warunki finansowe i mieszkaniowe.
• Lokalizacja – Sluis
• Start – jak najszybciej

Oferta:


• Praca 5 dni w tygodniu
• Holenderska umowa o pracę
• Od 165 do 190 h/miesiąc
• Jeden darmowy, ciepły posiłek w ciągu dnia oraz drugi, w specjalnej cenie dla pracowników
• Zakwaterowanie tuż obok miejsca pracy - 15 euro/doba
• Dotarcie do pracy nie wymaga transportu, możliwość dojścia piechotą
• Wynagrodzenie szefa kuchni – do negocjacji
• Wynagrodzenie kucharza/kucharki od 2.750 do 3.000 euro brutto/miesiąc

Zadania szef kuchni:


• Zarządzanie zespołem kucharzy oraz organizacja pracy kuchni
• Tworzenie i aktualizacja menu z uwzględnieniem sezonowości produktów
• Dbałość o wysoką jakość i estetykę serwowanych dań
• Nadzór nad zamówieniami, stanami magazynowymi i kosztami surowców
• Kontrola przestrzegania przepisów BHP oraz standardów higieny (HACCP)
• Współpraca z właścicielem i obsługą sali w celu zapewnienia najwyższych standardów obsługi
• Szkolenie i motywowanie zespołu kuchennego

Zadania kucharz:


• Przygotowanie potraw do podania (przygotowanie talerzy/dekorowanie)
• Sprawdzenie dań pod kątem zgodności z wymogami prezentacji (przed podaniem)
• Przekazywanie gotowych dań
• Przeprowadzanie tymczasowych kontroli jakości (wypieczenia, smaku, koloru, płynności itp.) i dokonywanie dostosowań/dodatków, jeśli to konieczne
• Monitorowanie i rozliczanie zużytych ilości składników i półproduktów
• Zgłaszanie propozycji dostosowania menu/menu, przepisów, dodatków itp.
• Opracowywanie propozycji w przepisach i instrukcjach przygotowania itp.

Wymagania:


• Dobra znajomość języka angielskiego – wymóg konieczny
• Doświadczenie w zawodzie (kucharz – min. rok, szef kuchni min. 5 lat)
• Kreatywność, dobra organizacja pracy, odpowiedzialność
• Umiejętność pracy pod presją
• Referencje (pisemne lub dane kontaktowe)

Nie czekaj! Prześlij nam swoje CV już dziś!
Kim jesteśmy?
W centrum uwagi EWL Group zawsze są ludzie. Jesteśmy firmą, która buduje i rozwija różnorodność dzięki swoim pracownikom. Dostarczamy rozwiązania w zakresie HR, oferujemy usługi rekrutacji pracowników stałych i tymczasowych oraz usługi typu outsourcing we wszystkich sektorach. Grupa EWL znajduje się także w wykazie Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod numerem nr 11991.
Oferta dotyczy pracy tymczasowej (z możliwością zatrudnienia na długie lata).
Informacje Prawne
Klikając w przycisk „Aplikuj”, „Aplikuj teraz” lub w inny sposób wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do EWL SPÓŁKA AKCYJNA z siedzibą w: Aleje Jerozolimskie 160, 02-326 Warszawa (Pracodawca - administrator danych), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym, w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu. W każdym czasie możesz cofnąć zgodę kontaktując się z nami.

Odpowiedz na Ogłoszenie

CAPTCHA

Pamiętaj o Podstawowych Zasadach Bezpieczeństwa

  • Nie przelewaj, nie wysyłaj pieniędzy potencjalnemu pracodawcy
  • Nie wysyłaj płatnych sms-ów np. w zamian za dodatkowe informacje o pracy
  • Nie podawaj wrażliwych danych, np. numeru karty kredytowej
  • Prosimy o zgłaszanie wszelkich prób oszustwa lub podejrzanych ogłoszeń