- Ogłoszenia o Pracę
- Pracownik pakowania - wieprzowina - IJsselstein

KLAVER Sp. z o.o.
Szukasz stabilnej pracy w profesjonalnym środowisku? Dołącz do zespołu zajmującego się pakowaniem produktów spożywczych w zakładzie specjalizującym się w mięsie wieprzowym.
Pracownik pakowania - wieprzowina - IJsselstein
Szukasz stabilnej pracy w profesjonalnym środowisku? Dołącz do zespołu zajmującego się pakowaniem produktów spożywczych w zakładzie specjalizującym się w mięsie wieprzowym.
Lokalizacja: IJsselstein | Branża: produkcja żywności
Poszukujemy osób do pracy przy chłodzonych produktach spożywczych (temperatura w hali: 5–10°C). Praca odbywa się na hali produkcyjnej i obejmuje różnorodne czynności związane z przygotowaniem produktów do dystrybucji.
•Układanie produktów (karczek, żeberka, kotlet)
•Pakowanie mięsa na tacki i do kartonów
•Obsługa maszyny pakującej próżniowo
•Przygotowywanie palet do transportu
Po dniu wprowadzającym pracownicy są przydzielani do konkretnego działu - zmiana jest stała i regularna.
Dlaczego warto?
•Stabilna i długoterminowa współpraca
•Komfortowe warunki - 3 przerwy dziennie
•Gotowość do pracy w warunkach chłodniczych
•Dobra kondycja fizyczna
•Chęć do wykonywania zadań manualnych i pracy fizycznej
•Komunikatywność (język polski, angielski lub rumuński)
•Praca jednozmianowa - różne godziny startu w zależności od działu
•Zakwaterowanie możliwe - domy pracownicze w mieście lub okolicy
•Dojazd do pracy rowerem (w większości lokalizacji poniżej 5 km)
•Zespoły międzynarodowe, mile widziane osoby z krajów UE
Lokalizacja: IJsselstein, Niderlandy
Temperatura pracy: 5–10°C
Język pracy: polski / angielski / rumuński
Kamila +48 570 901 414
Weronika +48 570 901 033
Hubert +48 570 901 913
Klaver www.klaverteam.com
Lokalizacja: IJsselstein | Branża: produkcja żywności
Opis stanowiska:
Poszukujemy osób do pracy przy chłodzonych produktach spożywczych (temperatura w hali: 5–10°C). Praca odbywa się na hali produkcyjnej i obejmuje różnorodne czynności związane z przygotowaniem produktów do dystrybucji.
Zakres obowiązków:
•Układanie produktów (karczek, żeberka, kotlet)
•Pakowanie mięsa na tacki i do kartonów
•Obsługa maszyny pakującej próżniowo
•Przygotowywanie palet do transportu
Po dniu wprowadzającym pracownicy są przydzielani do konkretnego działu - zmiana jest stała i regularna.
Dlaczego warto?
•Stabilna i długoterminowa współpraca
•Komfortowe warunki - 3 przerwy dziennie
Wymagania:
•Gotowość do pracy w warunkach chłodniczych
•Dobra kondycja fizyczna
•Chęć do wykonywania zadań manualnych i pracy fizycznej
•Komunikatywność (język polski, angielski lub rumuński)
Informacje dodatkowe:
•Praca jednozmianowa - różne godziny startu w zależności od działu
•Zakwaterowanie możliwe - domy pracownicze w mieście lub okolicy
•Dojazd do pracy rowerem (w większości lokalizacji poniżej 5 km)
•Zespoły międzynarodowe, mile widziane osoby z krajów UE
Lokalizacja: IJsselstein, Niderlandy
Temperatura pracy: 5–10°C
Język pracy: polski / angielski / rumuński
Kamila +48 570 901 414
Weronika +48 570 901 033
Hubert +48 570 901 913
Klaver www.klaverteam.com
Pamiętaj o Podstawowych Zasadach Bezpieczeństwa
- Nie przelewaj, nie wysyłaj pieniędzy potencjalnemu pracodawcy
- Nie wysyłaj płatnych sms-ów np. w zamian za dodatkowe informacje o pracy
- Nie podawaj wrażliwych danych, np. numeru karty kredytowej
- Prosimy o zgłaszanie wszelkich prób oszustwa lub podejrzanych ogłoszeń