- Ogłoszenia o Pracę
- Szef/Szefowa kuchni - praca w restauracji

Szef/Szefowa kuchni - praca w restauracji
Data publikacji 21-05-2025
Miejsce Pracy Holandia, Sluis
Wynagrodzenie 3900-4200 euro
Stanowisko Kucharz / Kucharka
Rodzaj Pracy Praca tymczasowa
Rodzaj Umowy Umowa o pracę
Wymiar Pracy Pełny etat
Znajomość Języka Angielski
Zakwaterowanie Tak
Doświadczenie Wymagane
SZEF/SZEFOWA KUCHNI – HOLANDIA Poszukujemy doświadczonego Szefa Kuchni do pracy w renomowanej restauracji w Holandii. Oferujemy stabilne zatrudnienie na podstawie holenderskiej umowy o pracę oraz atrakcyjne warunki finansowe i mieszkaniowe. • Lokalizacja - Sluis
Oferujemy:
• Legalne zatrudnienie na umowie holenderskiej • 42,5 godziny tygodniowo (185 godzin miesięcznie) • Okres próbny: 4 miesiące na elastycznych warunkach • Wynagrodzenie brutto: 3650 euro + 270 € dodatku wakacyjnego, co daje ok. 2765 euro netto/m-c • Po okresie próbnym – stała umowa na 8 miesięcy • Wynagrodzenie brutto po okresie próbnym - 4200 euro (w tym 8% dodatku wakacyjnego) • Wynagrodzenie netto: ok. 3035 euro/m-c • Składki emerytalne i podatki opłacane przez pracodawcę • Obowiązkowe ubezpieczenie zdrowotne (pełne pokrycie) – koszt: 150 euro/m-c • Zakwaterowanie: pokój z ogrzewaniem, ciepłą wodą i wspólną kuchnią • Koszt zakwaterowania: 15 euro/dzień, potrącany z pensjiZakres obowiązków:
• Zarządzanie zespołem kucharzy oraz organizacja pracy kuchni • Tworzenie i aktualizacja menu z uwzględnieniem sezonowości produktów • Dbałość o wysoką jakość i estetykę serwowanych dań • Nadzór nad zamówieniami, stanami magazynowymi i kosztami surowców • Kontrola przestrzegania przepisów BHP oraz standardów higieny (HACCP) • Współpraca z właścicielem i obsługą sali w celu zapewnienia najwyższych standardów obsługi • Szkolenie i motywowanie zespołu kuchennegoWymagania:
• Minimum 5 lat doświadczenia jako kucharz, w tym min. 1 rok jako szef kuchni (mile widziane doświadczenie międzynarodowe) • Komunikatywna znajomość języka angielskiego • Znajomość j. niderlandzkiego będzie dodatkowym atutem • Umiejętność zarządzania zespołem i pracy pod presją czasu • Kreatywność, dobra organizacja pracy, odpowiedzialność • Znajomość zasad HACCP mile widzianaPamiętaj o Podstawowych Zasadach Bezpieczeństwa
- Nie przelewaj, nie wysyłaj pieniędzy potencjalnemu pracodawcy
- Nie wysyłaj płatnych sms-ów np. w zamian za dodatkowe informacje o pracy
- Nie podawaj wrażliwych danych, np. numeru karty kredytowej
- Prosimy o zgłaszanie wszelkich prób oszustwa lub podejrzanych ogłoszeń