Zatruidnię szefa kuchni

Zatrudnię szefa kuchni

Obowiązki:

•         Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej

•         Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni

•         Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP

•         Inne - charakterystyczne dla danego stanowiska

Wymagania:

•         Wykształcenie kierunkowe zawodowe jako kucharz lub pokrewne z branży gastronomicznej

•         Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku jako kucharz, szef kuchni min. 3 lata

•         Umiejętność przygotowania posiłków w różnych stylach

•         Zmysł estetyczny, kreatywność

•         umiejętność zarzadzania zespołem

•         dbałość o czystość w miejscu pracy

•         aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych.

•         Bardzo dobry stan zdrowia

W CV prosimy o dopisanie aktualnej treści klauzuli CV ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych zgodną z RODO.

Odpowiedz na Ogłoszenie:

Pamiętaj o Podstawowych Zasadach Bezpieczeństwa

  • Nie przelewaj, nie wysyłaj pieniędzy potencjalnemu pracodawcy
  • Nie wysyłaj płatnych sms-ów np. w zamian za dodatkowe informacje o pracy
  • Nie podawaj wrażliwych danych, np. numeru karty kredytowej
  • Prosimy o zgłaszanie wszelkich prób oszustwa lub podejrzanych ogłoszeń