Zatruidnię szefa kuchni

Zatrudnię szefa kuchni

Obowiązki:

• Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej

• Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni

• Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP

• Inne - charakterystyczne dla danego stanowiska

Wymagania:

• Wykształcenie kierunkowe zawodowe jako kucharz lub pokrewne z branży gastronomicznej

• Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku jako kucharz, szef kuchni min. 3 lata

• Umiejętność przygotowania posiłków w różnych stylach

• Zmysł estetyczny, kreatywność

• umiejętność zarzadzania zespołem

• dbałość o czystość w miejscu pracy

• aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych.

• Bardzo dobry stan zdrowia

W CV prosimy o dopisanie aktualnej treści klauzuli CV ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych zgodną z RODO.

Odpowiedz na Ogłoszenie:

Pamiętaj o Podstawowych Zasadach Bezpieczeństwa

  • Nie przelewaj, nie wysyłaj pieniędzy potencjalnemu pracodawcy
  • Nie wysyłaj płatnych sms-ów np. w zamian za dodatkowe informacje o pracy
  • Nie podawaj wrażliwych danych, np. numeru karty kredytowej
  • Prosimy o zgłaszanie wszelkich prób oszustwa lub podejrzanych ogłoszeń